Testimonials

sábado, 24 de agosto de 2013

Spaans studeren in Bariloche, de hoofdstad van Patagonië, Argentinië

Spaans studeren in Bariloche, de hoofdstad van Patagonië, Argentinië

De beste manier om een taal te leren is om het te leren in een land waar de taal gesproken wordt. Of je nu Spaans wilt leren voor tijdens het reizen, voor je plezier en/of voor je werk, onze Spaanse school La Montaña in Bariloche is de uitgesproken plaats om het te leren.
Bariloche, ook wel genoemd "the port to one of the most beautiful parts of the world", is een fantastische plaats in Argentinië om Spaans te leren. Het biedt ontzettend veel mogelijkheden om tijdens het studeren van het argentijnse leven te genieten, van de schitterende natuur en van de latino-cultuur. Bariloche ligt aan het Nahuel Huapi meer, een zeer groot meer midden in het Parque Nacional Nahuel Huapi. De stad en haar omgeving hebben veel te bieden. Niet voor niets is Bariloche de meest favoriete bestemming voor reizigers in Argentinië.
La Montaña biedt 3 verschillende cursussen aan. Kijk welke Spaanse cursus je zou willen volgen. Welke cursus je ook gaat volgen, naast de Spaanse cursussen heb je ook de mogelijkheid om samen met de overige studenten deel te nemen aan het middagprogramma van onze school. Deze middagen zullen gebruikt worden om hetgeen je eerder geleerd hebt toe te passen in "real-life-situations". Het programma zal tevens een indruk geven van de schitterende cultuur en natuur van dit fascinerende land.
De school kan ook je accomodatie regelen. De opties zijn:een gastgezin,een jeugdhostel of een hotel.
We adviseren je om de diverse pakketten te bekijken, welke bestaan uit de meest populaire combinaties. Mocht je de Spaanse cursus en de accomodatie apart willen regelen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
email us
Bariloche, Patagonia, Argentina
De schitterende omgeving van Bariloche maakt het een geweldige stek om Spaans te leren.
Students after their Spanish classes
Onze Spaanse school biedt ook plezier na de Spaanse lessen.

No hay comentarios: